Kindercentrum•nl - BSO De Triangel

Elke maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag biedt Kindercentrum•nl buitenschoolse opvang aan bij Basisschool De Triangel. Na schooltijd kunnen kinderen zich bij ons ontspannen en vermaken met verschillende activiteiten en een divers aanbod aan spel- en speelmateriaal. Voor jongens en meisjes; voor jong en oud; bij BSO De Triangel is er voor iedereen wel wat te doen!

Als de kinderen uit school bij ons komen, wordt de middag op de BSO geopend met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. De kinderen kunnen dan bijkomen en gezellig met elkaar praten en bedenken wat ze die middag gaan doen.

Elke middag wordt er door de medewerkers een leuke activiteit aangeboden. Creatief bezig zijn, buiten spelen, een bak- of eetactiviteit, (technische) proefjes, bewegen in de gymzaal en nog veel meer. De activiteiten worden aangeboden binnen een leuk thema. Kinderen mogen zelf kiezen of ze mee doen met de aangeboden activiteit, of dat ze zelf iets gaan bedenken en ondernemen.

Bij BSO De Triangel zorgt Renate elke middag voor een gezellige tijd. Wil je weten wat zij allemaal doet? Lees dan onze nieuwsbrieven of kijk eens op onze Facebookpagina!

Naast buitenschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang aan! Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.45 kunnen de kinderen bij ons terecht voordat ze naar school gaan.

Lees voor meer informatie over onze organisatie, de openingstijdens, tarieven en opvangmogelijkheden onze algemene folder of bezoek onze website op www.kindercentrum.nl